Gratis advies

Boost jouw bedrijf in slechts 30 minuten!

Claim je gratis persoonlijke sessie met een online marketing expert. Stel al je vragen en ontvang direct toepasbaar advies.

Wat je krijgt

Persoonlijk advies van een ervaren online marketing expert

Direct toepasbare tips om je marketing te verbeteren

Geen verplichtingen, gewoon waardevolle inzichten

Nu gratis!

Wil je je bedrijf laten groeien maar…

Voel je je verloren in de zee van online marketing mogelijkheden?

Je weet dat online marketing en zichtbaarheid belangrijk is, maar je wordt overweldigd door de vele beschikbare tools en strategieën. Het internet staat er namelijk vol mee en je weet niet waar je moet beginnen.

Heb je geen zin meer om geld uit te geven aan marketing zonder duidelijke resultaten?

Je hebt al geïnvesteerd in advertentiemateriaal en cursussen of deed andere inspanningen zonder te weten of het echt rendement oplevert. Je hebt het gevoel dat je geen meter vooruit raakt en dat je inzichten mist.

Heb je geen tijd om een doordachte strategie te ontwikkelen?

Je hebt te weinig tijd om eens goed na te denken over je marketingstrategie omdat je elke dag bezig bent in je zaak, laat staan dat je tijd hebt om de strategie uit te voeren. Hierdoor gooi je hier en daar wel eens sporadisch iets online, maar heeft het niet de gewenste resultaten.

De oplossing:

De sessie zorgt ervoor dat je:

Orde schept in de chaos en je focust op inspanningen die echt werken voor je bedrijf.

In slechts 30 minuten gericht advies krijgt waarmee je direct aan de slag kunt.

Praktische tips krijgt om je resultaten meetbaar te verbeteren.

Axellerate is een absolute aanrader om je marketing tot een hoger niveau te brengen. Axelle is zeer enthousiast en haar tips zijn zeer nuttig en direct inzetbaar. Bij vragen gaat ze steeds op zoek naar de beste oplossing en krijg je steeds een grondig antwoord, volledig gericht op jouw profiel. - Elke van DIGITRAQZ
try-out-preset-1574 kopie

Wie ben ik?

Mijn naam is Axelle Creytens en ben de founder van Axellerate. Met diploma’s in de achterzak rond (digitale) marketing en internationale media, voel ik me het best wanneer ik onderneemsters kan coachen. Mijn passie voor schrijven als kind groeide uit tot een specialisatie in copywriting voor social media en websites.

Na jaren van online marketing merkte ik dat er online een groot aanbod bestaat om kennis op te doen of om taken uit te besteden, maar dat je als ondernemer soms een schop onder de kont nodig hebt. Daarom maakte ik het actie-pakket, waarin ik je motiveer om telkens stappen vooruit te zetten met je bedrijf.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten tijdens de gratis 30-minuten sessie?

Tijdens deze sessie ga je in gesprek met een ervaren online marketing expert. We zullen je huidige uitdagingen bespreken en je krijgt direct toepasbare adviezen die afgestemd zijn op jouw specifieke situatie. Ons doel is om je te helpen met duidelijke stappen die je meteen kunt nemen om je online marketing te verbeteren.

Moet ik iets voorbereiden voor de sessie?

Voorafgaand aan de sessie is het handig om na te denken over de belangrijkste marketinguitdagingen waar je momenteel tegenaan loopt. Dit kan variëren van het opzetten van een nieuwe campagne tot het verbeteren van je huidige strategie. Hoe specifieker je vragen, hoe beter we je kunnen helpen.

Is de sessie echt gratis?

Ja, de sessie is volledig gratis en vrijblijvend. Er zijn geen verborgen kosten of verplichtingen. We willen je graag laten zien hoe we je kunnen helpen en geloven dat deze sessie de perfecte manier is om waardevolle inzichten te delen.

Wat gebeurt er na de sessie?

Na de sessie ontvang je een samenvatting van de besproken punten en eventuele aanvullende informatie die je kan helpen. Je hebt de mogelijkheid om verdere coaching te overwegen, maar er is absoluut geen verplichting om dit te doen. We zijn er om je te helpen, ongeacht je volgende stappen.

Hoe plan ik mijn gratis sessie?

Het plannen van je sessie is eenvoudig! Klik op een van de knoppen op deze pagina, vul je contactgegevens in en selecteer een tijd die voor jou het beste werkt. Je ontvangt een bevestigingsmail met de details en instructies voor de sessie.

Wat als ik de sessie moet annuleren of verplaatsen?

Geen probleem! We begrijpen dat plannen soms veranderen. Je kunt je sessie eenvoudig annuleren of verplaatsen door ons een e-mail te sturen of via de link in je bevestigingsmail. We plannen graag een nieuwe tijd die voor jou beter uitkomt.

Hoeveel sessies kan ik boeken?

Deze aanbieding geldt voor één gratis sessie per persoon. Als je daarna extra hulp nodig hebt, kunnen we bespreken welke opties er beschikbaar zijn voor verdere ondersteuning.

Hoe verloopt de sessie technisch gezien?

De sessie vindt plaats via Zoom. Je ontvangt een link naar de meeting in je bevestigingsmail. Het enige wat je nodig hebt, is een computer of smartphone met een internetverbinding.

Boek vandaag!

Boek nu je sessie en ontvang gratis advies op maat!