Actie pakket

Blijft dat to-do lijstje al weken hetzelfde eruitzien? Dan is dit iets voor jou!

De focus op vooruitgang – dat is het actie pakket. Zit jij al weken vast met dezelfde takenlijst en kom je er maar niet toe om er écht verandering in te brengen? Start dan vandaag nog met het actie pakket!

Start vandaag al met actie

Ga aan de slag!

Werk de taken op je to-do lijstje gemakkelijker af

Krijg een persoonlijke stok achter de deur om je te motiveren

Bereik in 12 weken wat je al maandenlang uitstelt

Concreet krijg je

5 persoonlijke sessies met Axelle

Accountability en ondersteuning gedurende 12 weken

Sjablonen om je doelen gericht te bereiken

Nu voor €399 excl. btw!

Je wilt je bedrijf laten groeien maar…

Je maakt geen vooruitgang?

Je wil graag vooruit maar als je jouw eindeloze to-do lijstje ziet, zakt de moed je in de schoenen. Je stelt taken uit omwille van allerlei excuses (perfectionisme, te weinig tijd, geen inspiratie, …) waardoor je er maar niet toe komt om dat to-do lijstje te verkleinen. In tegendeel, het lijkt alleen maar langer te worden…

Je voelt je alleen in het ondernemerschap?

Je hebt (nog) geen team en voelt je eenzaam als ondernemer. Je zou het fijn vinden om iemand te hebben om mee te sparren over je volgende stappen, maar op dit moment zit je in een cocon waar je omgeving niets van begrijpt. Daardoor voel je de motivatie om nog door te gaan stilletjes afnemen.

Je weet niet hoe je dat precies moet doen?

Je hebt in het verleden al geïnvesteerd in meerdere cursussen, waardoor je wel weet WAT je zou moeten doen, toch doe je het niet. Je voelt je overweldigd en raakt bijna verlamd als je naar de stapel werk kijkt die je nog moet afkrijgen. Waar moet je in godsnaam beginnen?

De oplossing:

Zeg ja tegen motivatie, actie en vooruitgang! In 12 weken gaan we samen aan de slag om jouw doelen te bereiken en dat eindeloze to-do lijstje weg te werken.

Het actie pakket zorgt ervoor dat je:

Een duidelijk beeld krijgt van je dromen en hoe je die kunt bereiken

Gemotiveerd bent om je doelen te bereiken

Elke week stappen onderneemt om je bedrijf te laten groeien samen met een marketingspecialist aan je zijde

Gedaan met uitstellen – het is tijd voor actie!

Axellerate is een absolute aanrader om je marketing tot een hoger niveau te brengen. Axelle is zeer enthousiast en haar tips zijn zeer nuttig en direct inzetbaar. Bij vragen gaat ze steeds op zoek naar de beste oplossing en krijg je steeds een grondig antwoord, volledig gericht op jouw profiel. - Elke van DIGITRAQZ
try-out-preset-1574 kopie

Wie ben ik?

Mijn naam is Axelle Creytens en ben de founder van Axellerate. Met diploma’s in de achterzak rond (digitale) marketing en internationale media, voel ik me het best wanneer ik onderneemsters kan coachen. Mijn passie voor schrijven als kind groeide uit tot een specialisatie in copywriting voor social media en websites.

Na jaren van online marketing merkte ik dat er online een groot aanbod bestaat om kennis op te doen of om taken uit te besteden, maar dat je als ondernemer soms een schop onder de kont nodig hebt. Daarom maakte ik het actie-pakket, waarin ik je motiveer om telkens stappen vooruit te zetten met je bedrijf.

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de sessies?

Je kan de sessies inplannen op een moment naar keuze. Je krijgt een link naar de agenda van je coach Axelle en kiest daarin zelf wat er voor je past.

Wat doen we tijdens de sessies?

Je gaat samen met Axelle kijken naar jouw doelen en de bijhorende taken die je moet uitvoeren om die doelen te bereiken. Samen maak je een duidelijk stappenplan en reflecteer je op je vooruitgang gedurende 12 weken.

Hoe kan ik het actie pakket bestellen?

Je kan het actie pakket bestellen via 1 van de knoppen op deze pagina. Je krijgt daarna een bevestigingsmail. Daarna krijg je alle updates i.v.m. de volgende stappen.

Hoeveel kost het pakket?

Het pakket kost €399 excl. btw. Wil je graag een afbetalingsplan? Dan kan je jouw betaling spreiden over meerdere maanden.

Start vandaag!

Bestel snel het actie-pakket en ga 12 weken volop voor je dromen!